Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد علی صدیقی خزانه دار و عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف ایران درباره این تخلف می‌گوید: چهار سال برای این موضوع حساب مشترک علی فاضلی با دبیرخانه کمیسیون عالی نظارت (مرکز اصناف)کار کردم ، اما علی رغم پیگیری اینجانب اقلام و هزینه‌ها و براورد‌های آن هیچ گاه اعلام نشد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در گزارش اول به بررسی کارنامه چهار ساله علی فاضلی در مقام ریاست اتاق اصناف پرداختیم در این گزارش هم به صورت مختصر به دیگر عوامل ضعف و سواستفاده های مدیریتی جناب آقای فاضلی می پردازیم:   تخلف بزرگ در حساب مشترک رئیس و مرکز اصناف محمد علی صدیقی خزانه دار و عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف ایران درباره این تخلف می‌گوید: چهار سال برای این موضوع حساب مشترک علی فاضلی با دبیرخانه کمیسیون عالی نظارت (مرکز اصناف)کار کردم ، اما علی رغم پیگیری اینجانب اقلام و هزینه‌ها و براورد‌های آن هیچ گاه اعلام نشد و در اختیار هیئت رئیسه اتاق اصناف ایران قرار نگرفت و فقط به صورت کاملا محرمانه و  سری بین رئیس اتاق اصناف ایران و رئیس مرکز اصناف مدیریت و هزینه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صدیقی در این باره اضافه کرده است: بنده به عنوان خزانه دار در این قضیه صاحب امضا نبودم و اطلاعاتی که درباره این حساب داشتم به صورت غیر رسمی و نامشخص بود، ولی این را می‌دانم که این مبلغ بسیار کلان بوده و به صورت مشترک بین آقای فاضلی و مرکز اصناف هزینه شده است. 
علی رغم تلاشی که انجام داده شد در ظرف چهار سال زورمان به آقای فاضلی نرسید و پرونده هنوز که هنوز است به جایی نرسیده است.   سیاست زدگی علی فاضلی بنا به اطلاع رسیده از منابع آگاه به خبرگزاری در زمانی که هیئت رئیسه اتاق فعلی اصناف تهران در اردیبهشت ماه کاندیدا شدند تا با آقای فاضلی رقابت کنند آقای فاضلی به شریعتمداری وزیر وقت صنعت مراجعه کرده و از ایشان خواسته تا از وی حمایت کنند قضیه تا جایی پیش رفت که از کاندیداهای رقیب آقای فاضلی به مرکز حراست وزارت صنعت احضار شده و از آنان خواسته شد به نفع آقای فاضلی کناره گیری کنند.   آقای فاضلی با دولت گرایی خود و سیاست زدگی شعار خود را که مواظب باشید جریان های سیاسی در اصناف رخنه نکنند را زیر پا گذاشت.   فاضلی هفدهم شد

ساعت ۱۰ صبح سه شنبه ۲۰ شهریور انتخابات اتاق اصناف استان تهران، در هتل فردوسی انجام گرفت که در آن ۱۶ نماینده از تولیدی ها و ۱۶ نماینده از توزیعی ها به عنوان کاندیدا شرکت داشتند و ابراهیم درستی نفر اول و علی فاضلی هفدهم شد. این انتخابات نشان دهنده این است که ریاست اتاق اصناف ایران تا چه میزان بین اصناف منفور است.


در نتیجه این انتخابات که با حضور ۷۷ نفر از ۷۹ نفر واجد شرایط از اعضای هیئت رئیسه اتاق های اصناف استان تهران انجام گرفت، افراد زیر (۱۸ نفر) جهت حضور در پارلمان اصناف کشور برگزیده شدند:

نمایندگان توزیعی:
ابراهیم درستی ۵۱ رای از تهران- سیدمحمد کیا ۴۵ رای از فیروزکوه- رضا میرزاکرمی ۴۱ رای از دماوند- حسین طاهر محمدی ۴۱ رای از شمیرانات- تورج علیزاده ۳۹ رای از پاکدشت- حسین جنیدی ۳۸ رای از پیشوا- حمید رضا تاجیک ۳۷رای از قرچک- محمدرضا فهیمی ۳۴ رای از رباط کریم- ابوطالب شیرکوند ۳۱ رای از ورامین؛ انتخاب شدند

نمایندگان تولیدی:
علی میرزایی ۴۵ رای از بهارستان- طاهر میرحسن زاده ۴۲ رای از ملارد- عباس حاج ابن‏علی ۴۱ رای از ری-وحید مهرپوریان طارانی ۳۸ رای از اسلامشهر- ابراهیم صدقی ۳۷ رای از پردیس- علی مظفری ۳۵ رای از اسلامشهر- امیدرضا کورانی ۳۵ رای از قدس- علی فاضلی ۳۴ رای از تهران و حسین درفشی با کسب ۳۱رای از رباط کریم انتخاب شدند.
 روسای اتاق های اصناف ۳۱ مرکز استان، به صورت مستقیم و بدون شرکت در انتخابات استانی به پارلمان کشوری راه می یابند.

هفدهم شدن آقای فاضلی در این انتخابات نشان می دهد اصناف دیگر به وی اعتمادی ندارند و اگر هم بتواند باز رای به دست بیاورد نمی تواند مدیریت صحیحی را داشته باشد زیرا اولین شرط مدیریت در سطح اصناف، اعتماد مردمی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پول های کلان اتاق اصناف ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۸۷۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم‌گیری‌های کلان زیارتی با کمک «مرکز ملی داده‌های زیارت»

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی رئیس پژوهشکده زیارت و گردشگری دانشگاه فردوسی مشهد در اولین نشست میز‌های تخصصی سند ملی زیارت گفت: با توجه به اینکه تصمیم‌گیری‌ها کمتر براساس داده‌ها صورت می‌گیرد در تلاش هستیم تا تمامی داده‌های ثبتی، افکارسنجی و رفتارسنجی را در مرکز ملی داده‌های زیارت پوشش داده تا به مدیران در امر زیارت برای تصمیم‌گیری‌های کلان کمک شود.
حسین افخمی روحانی در خصوص تاسیس مرکز ملی داده‌های زیارت افزود: با توجه به اهمیت مسئله زائر و زیارت و ضرورت سیاست‌گذاری و راهبری دقیق و هوشمندانه، لازم است که در زمینه حکمرانی توجه و اهتمام بیشتری به مسئله زیارت داشته باشیم.
وی با بیان اینکه مرکز ملی داده‌های زیارت مصوبه کارگروه ملی زیارت کشور است و در اسفندماه ۱۴۰۱ نیز مصوب شد، اضافه کرد: طی مصوبه‌ای که در زمینه این کارگروه ملی مطرح شد قرار است این مرکز در پژوهشکده زیارت دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان یک فعالیت پژوهشی دانشگاهی مستقر شود تا بررسی و تحلیل داده‌های زیارت در این مرکز صورت گیرد.
رئیس پژوهشکده زیارت و گردشگری دانشگاه فردوسی مشهد گفت: سال گذشته یک فرآیند اجرایی و ساختاری در این خصوص طی شد که در اجرای این طرح ابتدا به صورت آزمایشی در استان و سپس در سطح کشور نیز انجام می‌شود تا تصمیم‌گیری در حوزه زیارت مبتنی بر داده‌ها باشد.
وی افزود: با توجه به اینکه تصمیم‌گیری‌ها کمتر براساس داده‌ها صورت می‌گرفت در تلاش هستیم تا تمامی داده‌های ثبتی، افکارسنجی و رفتارسنجی را در این مرکز پوشش دهیم تا به مدیران در امر زیارت برای تصمیم‌گیری‌های کلان کمک شود.
افخمی روحانی گفت: مصوبات کارگروه ملی زیارت به منزله مصوبات هیات وزیران است و این فرصت خوبی است تا بتوانیم جریان خدمت‌رسانی به زائران را به صورت کمی و کیفی نیز ارتقا دهیم. جمع‌آوری اطلاعات آماری، بخشی از هدف راه‌اندازی مرکز داده‌های زیارت است و ما به دنبال جمع‌آوری و ثبت تمامی اطلاعات و تحلیل‌های آماری مربوط به زیارت هستیم تا بتوانیم گزارش، تحلیل و طراحی مناسبی برای مسائل مختلف زیارت نیز داشته باشیم.

رئیس پژوهشکده زیارت و گردشگری دانشگاه فردوسی مشهد افزود: تمامی دستگاه‌ها باید حمایت‌های خود را داشته باشند تا تمامی داده‌ها برای تصمیم‌گیری‌های کلان جمع‌آوری شود، چراکه زیارت به عنوان یک پیشران فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی در استان و کشور محسوب می‌شود و لازمه آن این است که تمامی ارگان‌های مربوطه مشارکت خود را در این زمینه به کار گیرند.

دیگر خبرها

  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • صفر شدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • برقراری تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالا‌ها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • هیچ‌گونه کمبود آردی در اسدآباد نداریم
  • رئیس اتاق اصناف کشاورزی مشکلات کشاورزان را به معاون وزیر منتقل کرد
  • تفاهم‌نامه همکاری کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و ۷ کشور خارجی
  • تصمیم‌گیری‌های کلان زیارتی با کمک «مرکز ملی داده‌های زیارت»